torstai 29. toukokuuta 2014

back from the break

29.5.2014 jeeige 11112014köööö

huhuh kuinka pitkä tauko on tässä blogin kirjoituksen kanssa ollut ! tää alkuvuosi on mennyt ihan hurahtamalla vaan ohi. tosiaan on ollut kaikennäköstä menoa ja opiskelua etten ole vaan yksinkertaisesti kerennyt postata yhtikäs mitään tänne. enkä ole myöskään kuin muutaman kerran avannut kameran. se myös selittää nämä phone kuvat hehe
aluks aattelin et poistan koko blogin ja teen uuestaan mutta en sitten raaski kuitenkaa koska oon kauan jo tätä kirjotellu ja ulkoasuakin oon jo kauan muokkaillut. joten aattelin sitten että alotan ihan puhtaalta pöydältä koko homman ja poistan vanhat postaukset kokonaan !
voisin tässä samalla kertoa vähän ittestäni. elikkäs olen tällänen 15 vuotias (eilen täyttänyt yyyyey) tyttö pohjanmaalta kaustiselta. tykkään tosiaan kuvailla ja kokeilla kaikkea uutta. rakastan kahvia, piirtelen paljon, käyn paljon kirppareilla ja tykkään penkoa aina niitä läpi, oon perso makealle ja ruualle, rakastan kiinalaista ja nugetteja, rakastan matkustelua ja kieliä (siis niikun kieliä mitä puhutaan) yli kaiken ja haluisinkin et saisin matkustella paljon tulevaisuudessa, oon kännykkäriippuvainen, tykkään vaatteista ja niiden ostelusta. oon mielestäni positiivinen, pirtee ja sosiaalinen ihminen. tykkään tutustuu uusiin ihmisiin. tykkään myös viettää aikaa kavereiden ja perheen kans.
eliis kaikki jotka seuraa mua instassa tai askissä niin tietää vähän edes mitä oon touhaillu tänä vuonna, en tosiaan oo mitään kauheen isoa tehnyt aikalailla panostanu vaan kouluun ja kotona oleiluun. nyt ois sitten kaks päivää koulua ja kesäloma alkaa. kesälomalla sitten aion tähän postailuun panostaa ! kesällä ois suunnitelmissa kavereides kans oleskelu, mopokortin saaminen, helsingissä käyminen, varmasti sukulaisten kans oleminen, konffa, töitä ässässä ja isosena oleminen kesäleirillä. maanantaina lähen sitten espanjaan fifteen leirille joka on siis vähän niikun ripari mutta helluntalaisille. oon tosi fiiliksissä uskon et tulee olee tosi hyvä matka ! jaja tää on aina tämmöstä höpäämistä kun en kaksi sanottavaa mutta ois tosi kiva saada palautetta jos joku vaan vaivautuu niin arvostaisin sitä paljon ! tämä ulkonäkö saattaa kyllä muuttua vielä muutamaan otteeseen mutta yritän muoksia tästä sellasta mun näköstä että ajallaan sitten. postailen sitten espanjan jälkeen ! adios hahaa

8 kommenttia:

 1. "Takaisin jarrulta?" Kantsis käyttää sanakirjaa ennen kuin julkaisee mitään englanniksi jos ei ole varma. Tosi outoa kans sanoo että "avannut kameran". Ihania kuvia kuitenkin, mutta toi huulikuva mun mielestä tavallaan pilas ne. Seki ois kiva kuva muuten, mutta kun alahuules näyttää noin paljon venytettynä tosi oudolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oho XD huomasin vasta et se on väärin kirjotettu, mää teen tosi helposti kirjotusvirheitä
   mutta hei mulla on oma kirjotus tapa eikä siitä tarvi päteä omapa on mielipitees että ei se nyt mua hätkäytä mitenkää :)

   Poista
  2. break =paussi/tauko XD
   ja mun mielestä toi huulikuva oli just söpö <3 jatka vaan, tää on kiva blogi !

   Poista
  3. jooo XDD hahaa kiitos hirmusti ! :---3 <3

   Poista
 2. hah. kuolen nauruun tämän edellisen kommentin seurauksena. Mutta todella kiva että alat taas postailemaan, sulla on ihana blogi ja toivottavasti postaat nyt useammin, näitä tekstejä on aina niin ihana lukea. Ja pidä hauskaa espanjassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo omapa on mielipiteensä :D vooi kiitos kovasti & pyrin tosiaan postailemaan enemmän ! ;__;
   ja todellakin piän :-----)

   Poista
 3. Oi, nauti espanjas varmasti nii huippu viikko edessä!! -Janita-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kitos vaain ja mahtava viikko olikin ! :-3

   Poista